نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : سه شنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۳ همزمان با هفته ملی پژوهش و فنآوری، کرسی پژوهشی علوم اعصاب از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برتر با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری، دکتر مهدی محقق؛ رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، دکتر داوری اردکانی و دکتر موسوی موحدی به پروفسور علیگرجی اعطاء […]
همزمان با هفته ملی پژوهش و فنآوری، کرسی پژوهشی علوم اعصاب از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برتر با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری، دکتر مهدی محقق؛ رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، دکتر داوری اردکانی و دکتر موسوی موحدی به پروفسور علیگرجی اعطاء شد.
دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری در این مراسم با اشاره به همت پروفسور گرجی در راهاندازی مرکز تحقیقاتی علوم اعصاب شفا، گفت: پروفسور گرجی در قالب همایشها و طرحهای تحقیقاتی کارهای بزرگی را دنبال میکنند.وی با ارائه آماری از گسترش کمی مراکز آموزش عالی افزود: بالغ بر ۲ هزار و ۶۰۰ مؤسسه آموزش عالی در قالب دانشگاهها، دانشکدهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزشی وجود دارد که همگی از گسترش کمی آموزش عالی حکایت دارد. اخیراً نیز کریدورهای علم و فنآوری در استانها و مناطق آزاد علمی نیز به منظور کمک به توسعه دانشگاههای نسل سوم فعالیت دارند.دکتر فرهادی ادامه داد: گستردگی و توسعه کمی غیرمتوازن آموزش عالی باید هدفمند و در جهت تجمیع متناسب و قانونمند دنبال شود.وزیر علوم تحقیقات و فنآوری با تأکید بر حرکت دانشگاهها به سوی استقلال بیشتر، تصریح کرد: بخش زیادی از رشد علمی دانشگاهها مرهون پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران از دانشگاهیان است.
وی افزود: نباید به آمار کمی ارائه شده از سوی مؤسسات بینالمللی در زمینه تولیدات علمی تاکیه کنیم و باید به سوی کاربردی و نتیجه بخش بودن این تولیدات حرکت کنیم و طرحی مشابه طرح تحول سلامت برای بازسازی نظام علم و تحقیقات داشته باشیم. دکتر نصرتالله ضرغام، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران نیز در سخنانی با اشاره به تغییر نام این صندوق گفت: تغییر نام صندوق حمایت از پژوهشگران و فن آوران به بنیاد ملی علم ایران، به زودی با ابلاغ رسمی رئیس جمهوری انجام میشود و این تغییر نام ارتباط با مراکز علمی بینالمللی را آسانتر میکند. وی ادامه داد: این صندوق از سال ۸۲ و با ریاست دکتر فرهادی، وزیر کنونی علوم و تحقیقات پایهگذاری شد. و اکنون نیز برای توسعه آن باید از تمامی ظرفیتهای مالی و انسانی ملی و بینالمللی استفاده کنیم.
ضرغام تصریح کرد: در حال حاضر ۳۲ هزار نفر از پژوهشگران و استادان داخل و خارج از کشور با ما همکاری دارند که تعداد آنها به ۶۰ هزار نفر افزایش مییابد. و حجم قراردادهای ما با سازمانها، بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان است.
وی با تأکید بر علاقهمندی پروفسور گرجی به ایران و مردم گفت: امیدواریم با اعطای کرسی پژوهشی زمینه همکاری بیشتر وی با کشور فراهم شود. ضمن آنکه اعطای چنین کرسیهایی راهنمای دیگر استادان ایرانی برای همکاری با محققان داخلی است.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران ادامه داد: تاکنون ۲۱ کرسی پژوهشی به استادان برجسته اعطاء شده و ۳۷ پتنت بینالمللی در مجامع خارجی به تصویب رسیده است. و به زودی بازار فنآورانه نیز به منظور بهکارگیری فارغالتحصیلان برجسته دانشگاهها آغاز به کار میکند.پروفسور علی گرجی، متخصص علوم اعصاب و مقیم آلمان نیز در این مراسم جوانان نخبه را استعدادهایی دانست که در صورت دسترسی به تکنولوژی پیشرفته، بازده علمی بیشتری خواهند داشت.
وی افزود: در مدت ۳ سال فعالیت در مرکز علوم اعصاب شفا، رتبه پنجم کشوری را دارا هستیم و همکاریهایی با پلیس، هلال احمر و سازمان بهداشت جهانی داشتهایم.
تعیین تکلیف معاونان مستعفی وزارتخانه
گفتنی است وزیر علوم در حاشیه مراسم و در جمع خبرنگاران گفت: به زودی تکلیف معاونانی که استعفا دادهاند، مشخص میشود و با استعفای کسانی که لازم باشد و خودشان نیز اصرار دارند، موافقت میشود. تا در هیأت علمی دانشگاهها فعالیت داشته باشند.دکتر فرهادی ادامه داد: در خصوص آخرین وضعیت جایابی دانشجویان بورسیه نیز، سازمان امور دانشجویان اطلاعیهای منتشر کرده تا با اعلام ظرفیتهای جدید در دوره دکترا برای آنان جایابی شود.وی همچنین از تشکیل کمیته بررسی تجدید نظر بورسیه برای رسیدگی به اعتراض دانشجویان خبر داد.دکتر فرهادی درخصوص به کارگیری دکتر نجفی در سمت مشاور عالی وزارت علوم هم گفت: اگر دکتر نجفی بپذیرد و وقت وی ایجاب کند، خوب است و با ایشان در حال مذاکره هستیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.