نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : چهارشنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ چهارمین جشنواره جایزه استاد بدیعالزمان فروزانفر ۱۹ اسفندماه ۱۳۹۵ در شهرستان بشرویه زادگاه این استاد برگزار میشود. در این مراسم پیام دکتر مهدی محقق، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی قرائت خواهد شد. مسئول هیات امنای آثار استاد فروزانفر بشرویه گفت: استاد بدیعالزمان فروزانفر از چهرههای ماندگار عرصه […]
چهارمین جشنواره جایزه استاد بدیعالزمان فروزانفر ۱۹ اسفندماه ۱۳۹۵ در شهرستان بشرویه زادگاه این استاد برگزار میشود. در این مراسم پیام دکتر مهدی محقق، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی قرائت خواهد شد.
مسئول هیات امنای آثار استاد فروزانفر بشرویه گفت: استاد بدیعالزمان فروزانفر از چهرههای ماندگار عرصه علم و ادبیات کشور است. عباس جعفرزاده افزود: استاد فروزانفر از افتخارات گرانبهای خطه کویری بشرویه بوده و کارنامه درخشان این چهره برجسته در تربیت اساتید بزرگ ادبیات پارسی، نبوغ ذاتی و مهارتهای علمی و کلامی ایشان بر هیچکس پوشیده نیست. وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای بزرگداشت استاد فروزانفر اظهار کرد: اولین همایش نکوداشت استاد آبانماه سال ۸۳ در بشرویه برگزار شد. جعفرزاده ادامه داد: برگزاری مراسم بزرگداشت در دانشگاه تهران در سال ۸۵، نشست نکوداشت استاد فروزانفر توسط اداره کتابخانههای عمومی خرمدره در پاییز امسال و همچنین برگزاری سه جشنواره جایزه استاد فروزانفر توسط هیات امنای آثار استاد در تهران از جمله مراسمها و برنامههایی بوده که در راستای بزرگداشت مقام شامخ ستاد فروزانفر برگزار شده است. وی اضافه کرد: تحقیق و پژوهش در زمینه آثار مولوی از جمله برجستهترین زمینههای فعالیت استاد بدیعالزمان فروزانفر بود و در همین راستا چهارمین جشنواره جایزه این استاد با شعار ‘ از بشرویه تا قونیه’ برگزار میشود. جعفرزاده گفت: دکتر اکبری شلدره مولف کتب ادبیات فارسی متوسطه و جمعی از هنرمندان برجسته اصفهان از جمله افراد حاضر در این جشنواره خواهند بود. بشرویه یکی از شهرستان کویری استان خراسان جنوبی است که مفاخر ارزشمندی را در دامن خود پرورانده است که از آن جمله میتوان به استاد بدیع الزمان فروزانفر اشاره کرد. این استاد فرهیخته علم و ادب، در سال ۱۲۷۶ در شهرستان بشرویه چشم به جهان گشود و پس از کسب علوم مقدماتی در زادگاه خود، به مشهد رهسپار شده و به صورت گسترده و عمیق به کسب علوم ادبی و تاریخی پرداخت. استاد فروزانفر، طبقه اول ادبای معاصر و از پایه گذاران آموزشهای دانشگاهی است که شاگردان و ترببیت یافتگان او اکنون از نامداران عرصهی ادبیات معاصر هستند. استادانی چون: دکتر عبدالحسین زرین کوب، دکتر سید جعفر شهیدی، دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی، دکتر علی محمد حقشناس، دکتر حسین خطیبی، دکتر سادات ناصری، دکتر امیر حسین یزدگردی در کلاس وی علم آموختند. پژوهشهای او در زمینه تاریخ ادبیات ایران، مولویشناسی، عطارشناسی و تصحیحات، جملگی مبین روشهای تازه و ابتکار وی در تحقیق است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.