نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : شنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۴ آیین رونمایی کتاب نگارگریهای عباس جمالپور با عنوان “مهر” و افتتاح نمایشگاه آثار این هنرمند، عصر چهارشنبه ۲۷ آبانماه در فرهنگستان هنر برگزار شد. آیین رونمایی کتاب نگارگریهای عباس جمالپور با عنوان “مهر” و افتتاح نمایشگاه آثار این هنرمند، عصر چهارشنبه ۲۷ آبانماه، با حضور علی معلم دامغانی، […]
آیین رونمایی کتاب نگارگریهای عباس جمالپور با عنوان “مهر” و افتتاح نمایشگاه آثار این هنرمند، عصر چهارشنبه ۲۷ آبانماه در فرهنگستان هنر برگزار شد.
آیین رونمایی کتاب نگارگریهای عباس جمالپور با عنوان “مهر” و افتتاح نمایشگاه آثار این هنرمند، عصر چهارشنبه ۲۷ آبانماه، با حضور علی معلم دامغانی، محمدباقر آقامیری، جواد بختیاری، محمدعلی رجبی و عباس جمالپور و همچنین جمعی از هنرمندان و علاقهمندان در فرهنگستان هنر برگزار شد.
به گزارش هنرآنلاین در ابتدای این مراسم علی معلم دامغانی رئیس فرهنگستان هنر با اشاره به انتخاب عنوان “مهر” برای کتاب آثار عباس جمالپور، گفت: استاد جمالپور به صفت مهر شهرت دارد و ما همیشه کلمه مهر را به تمامی معنا از او دیدهایم. کلمه “مهر” کلمه ریشهداری است که با عهد و پیمان همراه است و در حقیقت این صفت کنایه از شخصیت استاد جمالپور دارد که شهرت به مهربانی دارد. رئیس فرهنگستان هنر ادامه داد: استاد جمالپور از جمله کسانی است که در هر دوره از زندگی خود به عهد و پیمان خود با مردمش پایدار بوده است. آن روز که لازم بود سرباز باشد، سرباز است و آن روز که باید زندگی را گرامی داشت و گرم کرد، نقاش است.
در بخش دیگری از این مراسم محمدباقر آقامیری رئیس انجمن نگارگری، با بیان اینکه شخصیت جمالپور همواره مایه نشاط و امید بوده است اظهار کرد: جامعه ما باید برنامههای اینچنینی برای بزرگداشت هنرمندان را داشته باشد و از اساتید و مشاهیر قدردانی کند. باید قدر بزرگانمان را بدانیم. وجود استاد جمالپور و هنرهایش در نقاشی و موسیقی و حرفهایش روی عشق میچرخد. همه این رشتهها و هنرها هم برای رسیدن به همین عشق است. محمدعلی رجبی هنرمند و استاد دانشگاه نیز با سپاس از “خانه فرهنگ و هنر گویا” برای چاپ کتاب آثار هنرمندان بزرگ، اظهار کرد: اگر هنرمندی بتواند با آثارش روی دیگران تاثیر بگذارد، یعنی به حقیقت دست پیدا کرده است. چون حقیقت دلها را تسخیر میکند.
این نویسنده با اشاره به تمسخر هنرهای سنتی توسط عدهای از افراد، گفت: آنها به خاطر مانور دادن روی برخی تکنیکهای غربی به هنرهای سنتی و از آن بدتر به مقام استادان بیحرمتی میکنند. میگویند زمان آنها گذشته است در حالی که حتی معنای کلمه معاصر را هم نمیدانند. عصری که ما در آن هستیم عصر جاودانه برای هنرمندانمان است.
رجبی خاطر نشان کرد: امیدوارم استاد جمالپور به عنوان یکی از هنرمندان عزیز ما، طول عمر داشته باشد و مخاطبان آثار ایشان را ببینند و گفتار حکیمانه او را بشنوند. سپس سوگل مشایخی پشت تریبون قرار گرفت و اشعاری را خطاب به عباس جمالپور برای حاضران خواند.
در ادامه مراسم جواد بختیاری رئیس انجمن خوشنویسان ایران در سخنانی گفت: امنیتی که در این هنرمند است در آثارش هم وجود دارد. حس رها و دلباختگی به اعتقاداتش را میتوان در کارهایش دید. او از هنرمندانی است که شخصیت و آثارش عین هم هستند. عباس جمالپور نیز در این مراسم پشت تریبون قرار گرفت و گفت: لطف شما را با هیچ لغتی نمیتوانم جبران کنم، اما از اینکه اعتراف به نتوانستن میکنم خوشحالم.
در پایان این مراسم کتاب “مهر” رونمایی شد. این کتاب که از سوی خانه فرهنگ و هنر گویا در پاییز امسال منتشر شده است و ۱۹۲ صفحه، تمام رنگی دارد. مقدمه این کتاب که به آثار سالهای دهههای ۷۰ تا ۹۰ عباس جمالپور اختصاص دارد را محمدعلی رجبی نوشته است و خط روی جلد آن را اسرافیل شیرچی خوشنویسی کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.