نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شنبه, ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ مراسم یادبود مرحوم استاد سلیم نیساری، عضو پیوسته فقید فرهنگستان زبان وادب فارسی، با حضور جمعی از استادان و علاقهمندان آن مرحوم، روز سهشنبه دوم بهمنماه ۱۳۹۷ درمحل فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار شد. به گزارش روابطعمومی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، حسن بلخاری، رئیس انجمن، دراین برنامه گفت:« […]
مراسم یادبود مرحوم استاد سلیم نیساری، عضو پیوسته فقید فرهنگستان زبان وادب فارسی، با حضور جمعی از استادان و علاقهمندان آن مرحوم، روز سهشنبه دوم بهمنماه ۱۳۹۷ درمحل فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، حسن بلخاری، رئیس انجمن، دراین برنامه گفت:« نخست به روح مرحومِ مغفور و مشکور استاد دکتر سلیم نیساری عرض درود و تحیت دارم و از خدواند متعال خواستارم که روح آن مرحوم را بهعنوان یکی از استادان سترگ ادب فارسی با روح علما و اولیا محشور کند و همواره قرین رحمت واسعه خود قرار دهد. من خدمت همه فرهنگ دوستان ایرانی و بهویژه خانواده محترم این استاد فقید، درگذشت این چهره برجسته کشوررا تسلیت عرض میکنم و از خداوند میخواهم که به خانواده آن مرحوم صبر و بردباری درمقابل این مصیبت عنایت فرماید. »
اوادامه داد:«انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشوراین افتخار را درکارنامه خوددارد که در اسفند ماه ۱۳۹۲ مراسم بزرگداشت این استاد برجسته و فقید را درانجمن برگزارو کتابی هم تحت عنوان زندگینامه و خدمات علمی و فرهنگی استاد سلیم نیساری، درقالب این نشست علمی منتشر و به جامعه علمی ایران تقدیم کرد. درحقیقت این کتا ب، هم شامل زندگینامه آن مرحوم بود و هم دربردارنده توضیحاتی درباره کتب، مقالات و برخی از آثار علمی این استاد تازه درگذشته. »
رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی درادامه سخنان خود اضافه کرد:«مرحوم استاد نیساری از چنددهه پیش برای رشد وتعالی آموزش زبان و خط فارسی خدمات قابل توجهی راانجام دادند. کتابهای آموزش انشا و آموزش هنرهای زبان این استاد بزرگوار درحقیقت نمونهای از این خدمات فرهنگی و علمیاند و هنوز هم آثار وجودی این فعالیتها در جامعه ما مشهود است. »
او ادامه داد:« آن مرحوم تاثیر مهمی در تدوین و ساماندهی کتب درسی و سیستم آموزش و پرورش کشور داشت که درجای خود بسیار مهم و قابل توجه است. » بلخاری تاکید کرد:« این فوقالعاده مهم است که نظامهای آموزش و پرورش در جهان، کار تالیف کتب درسی – بهخصوص برای دوره ابتدایی رابه استادان بلندپایهای بسپارند که هم جانشان آغشته از ادب وفرهنگ کشور است و هم در سطوح عالی با نظامهای تربیتی و آموزشی آشنا هستند؛ درحقیقت جمع این دومعنا آثاری را در کتب درسی میآفریند که به حقیقت قابل تحسین و تکریم است؛ چیزی که به روشنی حاصل آن را در آثار مرحوم نیساری میبیینم. » رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در پایان سخنان خود گفت:« مرحوم استاد نیساری هم خدمات فراوانی به آموزش و پرورش کشور انجام دادند و هم تحقیقات وپژوهشهای ارزشمندی در حوزه زبان و ادبیات فارسی بهخصوص درزمینه حافظشناسی از خود به یادگار گذاشتند که امروز هم این آثار و پژوهشها، محل مراجعه و استفاده استادان، دانشجویان و علاقهمند به زبان و ادب فارسی است. »
این مطلب بدون برچسب می باشد.