لوح فشرده آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبان‌ها

تاریخ ایجاد : شنبه, ۰۷ بهمن ۱۳۹۱ تولید انبوه لوح فشرده آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبان‌ها که به زودی در اختیار علاقه‌مندان یادگیری زبان فارسی در نقاط مختلف جهان قرار خواهد گرفت. عباسعلی وفایی، رئیس شورای گسترش زبان فارسی گفت: اولین مجموعه آموزشی با عنوان «آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبان‌ها» به تولید انبوه […]

تاریخ ایجاد :

شنبه, ۰۷ بهمن ۱۳۹۱

lohefarsizabananتولید انبوه لوح فشرده آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبان‌ها که به زودی در اختیار علاقه‌مندان یادگیری زبان فارسی در نقاط مختلف جهان قرار خواهد گرفت.

عباسعلی وفایی، رئیس شورای گسترش زبان فارسی گفت: اولین مجموعه آموزشی با عنوان «آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبان‌ها» به تولید انبوه رسیده است.

این مجموعه که شامل ۴ دی وی دی گویا حاوی فیلم، عکس، صوت و محتوا با موضوعات مختلف مرتبط با یادگیری زبان فارسی است و تکمیل آن ۷ سال به طول انجامیده، کاملاً علمی و دقیق و متناسب با متدهای نوین آموزشی تدوین شده و کاربر با کلیک کردن هریک از موارد مندرج در لوح‌های آموزشی ۴ گانه، بدون نیاز به مدرس بهره لازم را از آنها خواهد برد.

رئیس شورای گسترش زبان فارسی گفت: این مجموعه در واقع لوح فشرده مجموعه ۹ جلدیِ مکتوب «آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان» نوشته احمد صفارمقدم است که مشاور علمی پروژه اخیر نیز بوده است.

این مجموعه با دو هدف آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان و انتقال فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی بر اساس شرایط زبان‌آموزی خارجی تدوین شده است.

این مجموعه به صورت رایگان در اختیار دفاتر رایزنی فرهنگی ایران و سفارتخانه‌های کشورمان در خارج از کشور قرار می‌گیرد و در موارد دیگر هزینه اخذ خواهد شد.