نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : سه شنبه, ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ مراسم بزرگداشت عالم و مجاهد جلیلالقدر مرحوم آیت الله سید علی غیوری (ره) با حضور علما، استادان، فرهیختگان و دوستداران علم و دانش روز سهشنبه ۸ خردادماه ۱۳۹۷ در تالار اجتماعات شهید مطهری انجمن برگزار گردید. در این مراسم که با حضور شخصیتهای علمی و فرهنگی همچون […]
مراسم بزرگداشت عالم و مجاهد جلیلالقدر مرحوم آیت الله سید علی غیوری (ره) با حضور علما، استادان، فرهیختگان و دوستداران علم و دانش روز سهشنبه ۸ خردادماه ۱۳۹۷ در تالار اجتماعات شهید مطهری انجمن برگزار گردید.
در این مراسم که با حضور شخصیتهای علمی و فرهنگی همچون حجتالاسلام والمسلمین سید رضا اکرمی، رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری؛ دکتر پیوندی، رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و جمعی از مدیران ارشد جمعیت هلال احمر و هیأت همراه برگزار شد، دکتر حسن بلخاری، رئیس انجمن؛ محسن رفیق دوست؛ حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین معزی، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر و دکتر مهدی محقق، رئیس هیأت مدیره انجمن به ایراد سخنرانی پرداختند. چکیده سخنرانی دکتر حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی بدین شرح است: اصفهان از دیرباز تاکنون به عنوان یکی از مراکز و کانونهای مهم علمی مورد توجه اهل علم و معارف، هنر و ادب بوده است. شهری که در تاریخ و فرهنگ و تمدن اسلامی به «دارالعلم» شهرت یافته و دانشجویان و طلاب بسیاری را به جهت تلمذ و استفاده از محضر اساتید نامی آن شهر در رشتههای مختلف به سوی خود جلب کرده است. شهری که چهرههای درخشان تاریخی، ادبی و علمی همچون ابوالفرج اصفهانی، شیخ بهایی و میرداماد و…را در دامان خود پرورش داده است. حوزه علمیه آن از عهد صفویه به بعد، به عنوان یکی از مراکز مهمی علمی تشیع، نامآور و همواره منشأ خدمات فراوانی به علوم و اندیشه اسلامی بوده و تاکنون ستارگان بیشماری را به جامعه علم و فقاهت ارزانی داشته است. یکی از این چهرهها و ذخایر علمی و فرهنگی و بقیهالماضین این شهر، آیت الله سید علی غیوری – رضوان الله علیه- از سلاله نبی اعظم (ص) است. شخصیتی که حدود دو سال مقدمات علوم حوزوی را در آنجا فرا گرفت و نزد بزرگانی همچون آیتالله محمدجواد فریدنی اصفهانی تلمذ کرد. آن¬گاه برای ادامه تحصیل، به حوزه علمیه قم رفت و در دروس خارج فقه و اصول حضرات آیات: سیدحسین بروجردی، امام خمینی(ره)، سید محمد محقق داماد، گلپایگانی، مشکینی و شیخ عباسعلی شاهرودی شرکت و از خرمن دانش این بزرگان خوشه برچید. فردی مؤمن و انقلابی که به تحصیل علوم و معارف دینی همت گماشت، در محضر اساتید فن به زانوی ادب نشست تا به مقام شامخ علمی و روحانی رسید و در حیات اجتماعی خود فردی تأثیرگذار بود. سلوک رفتاریاش به عنوان یک عالم شیعی از او در اذهان مردم به ویژه طلاب و دانشجویان نمونه والای یک معلم اخلاق را ساخت. او مبارزی انقلابی، رزمندهای پر شور در دفاع مقدس و یاریدهنده ایتام بود. مرحوم غیوری با توجه به نقش و اهمیت مؤسسات خیریه در ارتقای کیفیت زندگی و توانمندسازی اقشار آسیبپذیر، چندین مؤسسه خیریه تأسیس کرد. همچنین به منظور معرفی و نشر فرهنگ اسلامی در خارج از کشور به فعالیتهای برونمرزی روی آورد و مرکز آکادمی اهلبیت(ع) را در تانزانیا تأسیس و حوزه علمیه دارالمهدی(عج) و مسجد امام علی(ع) را به عنوان نخستین مسجد شیعیان در منطقه رمیراه کشور رواندا ساخت. آیتالله غیوری در زمینه امور عمرانی و فرهنگی و عامالمنفعه نیز اقدامات مهمی در ایران انجام داد. در این راستا، مدارس، مساجد، حوزههای علمیه و کتابخانههای متعددی احداث کرد و بدینترتیب کارنامهای درخشان از فعالیتهای نوعدوستانه در جهت حمایت از اقشار آسیبپذیر و ترویج علم از خود باقی گذاشت. انجمن آثار و مفاخر فرهنگی مفتخر است پس از گذشت چهار سال از رحلت این سید جلیل، یاد او را گرامی داشته و از شخصیت علمی و اخلاقی او تجلیل به عمل آورد. خداوند، روح او را مشمول رحمت و مغفرت واسعه خود قرار دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.