نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تاریخ ایجاد : دوشنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ اولین جلسه نشست هیأت مؤسس انجمن علمی هنر اسلامی ایران روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۱ در محل انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد. در این نشست که با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد ادبی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دکتر امیراشرف آریانپور، دکتر […]
اولین جلسه نشست هیأت مؤسس انجمن علمی هنر اسلامی ایران روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۱ در محل انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.
در این نشست که با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد ادبی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دکتر امیراشرف آریانپور، دکتر محمد منصور فلامکی، دکتر محمود طاوسی، دکتر سید غلامرضا اسلامی، دکتر محمدکاظم حسنوند، علیرضا کریمی، اعظم اصلانی سنجدری تشکیل شد، طرفین به طرح دیدگاه های خود پرداختند.
انجمن علمی هنر اسلامی ایران پس از کوششهای پیاپی و راهنمایی دلسوزان حوزه فرهنگ و هنر ایرانی اسلامی با چشمانداز نیل به اهداف تعالی بخش این هنر، از سوی کمیسیون انجمنهای علمی ایران واقع در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ ۱۲/۰۹/۹۱ مورد تصویب قرار گرفت.
انجمن هنر اسلامی ایران در نظر دارد نشست مطبوعاتی با حضور خبرنگاران برگزار نماید.
در این نشست در خصوص اهداف و ضرورت تشکیل انجمن و فعالیتهای آن بر طبق اساسنامه، معرفی اعضاء هیئت موسس و دعوت از جامعه فرهیخته کشور برای عضویت در انجمن گفتگو و تبادل نظر خواهد شد.
عضوگیری برای برگزاری مجمع عمومی انجمن بر اساس دستور جلسه و انتخاب اعضای هیأت مدیره و بازرسان می باشد.
در همین راستا انجمن علمی هنر اسلامی مبادرت به تهیه فرم عضویت جهت ثبتنام از علاقمندان دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکتری رشته های هنری و همچنین ایجاد وبلاگی تحت عنوان http://iaai.blogfa.com نموده است.
در این نشست اهداف انجمن علمی هنر اسلامی به شرح ذیل به تصویب رسید.
– مقرر شد هر یک از اعضای هیأت موسس، نقشه علمی انجمن را جهت ارائه در نشست مطبوعاتی آماده و در جلسه ای پیش از نشست مزبور آن را ارائه نمایند.
– ایفای نقش مرجعیت علمی با استفاده از ابزارهای مدیریت علمی همچون: برگزاری همایش و گردهماییهای علمی و هنری در سطح ملی، منطقهای و بینالمللی (تبادل نظر با یونسکو، آیسکو و اکو)، چاپ نشریه علمی پژوهشی(ISI).
– مستقل شدن بودجه انجمن از طریق تبدیل پروژه های مطالعاتی به اجرایی، معافیت از پرداختن مالیات، تاسیس دانشکده غیر انتفاعی، فروش آثار، حق عضویت و همکاری با سازمانهایی چون میراث فرهنگی، فرهنگستان هنر و انتشارات سمت.
– اعلام آمادگی همکاری از سوی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران به عنوان حامیان و بازوهای اجرایی و مالی انجمن.
– بررسی و اظهارنظر در سرفصلها و برنامه های آموزشی رشته هنر اسلامی در مقاطع تحصیلات تکمیلی.
– گرایش انجمن به سوی پژوهشها و پروژه هایی که خروجی آنها به تولید نظریه جدید، احیاء کار گذشتگان و همچنین احیاء کتابهای فراموش شده و چاپ آنان بینجامد.
– ایجاد کمیتههایی که ساختار انجمن را شکل دهند از جمله: کمیته اجرایی، کمیته آموزش، کمیته پژوهش و کمیتههایی موضوعی(حکمت و فلسفه هنر اسلامی، موسیقی و ادبیات، فقهی هنر، نقاشّی و نگارگری، معماری…)
– مکاتبه با اساتید برجسته دانشگاه های هنری کشور جهت عضویت در انجمن.
– فعالسازی کرسیهای نظریه پردازی در دانشگاه ها.
– سازماندهی اطلاعات هنری بنیانی در مورد ارزشها، اصول و آثار در حوزه هنرهای اسلامی، حفظ و نگهداری از آثار و نوشتههای گذشته و کمک به تدوین تاریخ هنرهای اسلامی و ملی.
– برگزاری چند نشست تخصصی و یا هم اندیشی هنری در سال ۹۲ ۱۳ همراه با فراخوان مقاله با محوریت مرتبط و جامع.
در پایان مقرر شد هر یک از اعضای انجمن موضوعات پیشنهادی خود را علام نمایند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.